Corona Virüs Salgını İle Yaşamak!

Dünya genelinde hemen hemen her ülkeyi derinden etkileyen Corona Virüs Salgını sebebiyle insanlar günlük hayatlarında zorluk yaşamaktadırlar. Bizimde aklımıza ilk gelen soru Corona Virüs Salgını İle Yaşamak! olmuştur. Bugün sizlere dünya genelinde Koronavirüs Salgını ile yaşamaya çalışan insanlardan bahsedeceğiz.

Corona Virüs Salgını İle Yaşamak!

Brezilya da yaşamını sürdüren kadın Brezilya’da otopark da aylardır kapalı olan sinema açılışını beklerken arabasının içerisinde yemek yemektedir.

COVİD-19 ile mücadele devam ederken İngiltere de salgın unutulmuş gibi. İnsanlar sahilde, umumi tuvalete girmek için sıraya girmiş durumda. Arada ne sosyal mesafe var ne de ağızlarda maske…

Belçika da bulunan Lodge restoranı çalışanlarının taktığı maskelerde yüzlerinin resmi bulunmaktadır.

 

Koruyucu yüz maskesi takan danışman, yaz kampları yeniden açıldığından ötürü çocuklarla beraber basketbol oynuyor. Çocuklarda yüz maskesi olmaması büyük tehlike.

Brezilya da yaşayan Teslimat berberi, evinde bir çocuğa sosyal mesafeye uygun bir şekilde saç kesimi yapıyor.

Koronavirüsün yayılması önlenmesi için çocuklara dezenfektan sıkan bir kadın.

Spor yapan kadınların hepsi koronavirüsün yayılmasını önlemek için bir kubbe içerisinde sporlarını yapmaya devam etmektedir.

Evde mezuniyetini yapan kızın üzerine babası konfeti döküyor.

Bangladeş de bir berberde müşterilerin saçını keserken koruyucu kıyafet ve yüz maskelerini giyen berberler.

New York City East Village yeniden halka açıldıktan sonra insanların gezmek için gelmesi.

Hindistan da alışveriş merkezlerinin yeniden açıldıktan sonra koruyucu giysiler giyen kuaförler müşterileriyle ilgilenmeye devam ediyor.

Koruyucu bir elbise giyen öğretmen, kreşteki öğrencisiyle ilgilenmeye devam ediyor. Hiç bir giysi, hiç bir virüs sevdiklerimizden bizi uzaklaştıramaz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...