En İyi Netflix Aşk Dizileri

Mart ayında ülkemizde ve tüm dünya genelinde görülmeye başlayan Corona virüs salgını sebebiyle hepimiz evlerimize tıkılıp kaldık. Zaman geçirmek amacıyla sıradan dizileri izlemek yerine daha duygusal ve düzenli dizileri izlemek isteyebiliriz. Bu nedenden ötürü bazı platformlar bu süreçte ön plana çıkmıştır. Özellikle netflix platformu oldukça değerlenmiştir. Kimimiz macera ve aksiyon izlemeyi severken kimimiz de aşk dizileri izlemeyi tercih etmektedir. Biz sizlere bugün En İyi Netflix Aşk Dizileri konusunda bilgi vermek istiyoruz.

En İyi Netflix Aşk Dizileri

Eğer romantik dizi izlemeyi seven biriyseniz başarılı bir yapıt izlemek için mutlaka Netflix platformunu ziyaret etmeniz gerekiyor. İster eski ister yeni diziler fark etmeksizin harika aşk dizilerine ev sahipliği yapan bu platform sayesinde siz de güzel zaman geçirebilirsiniz. İşte, En İyi Netflix Aşk Dizileri...

You

You

Bu zamana kadar izlediğiniz tüm aşk dizilerini size unutturacak olan You dizisi 2019 yılında piyasaya çıkan dizi hem gerilim hem de aşk konularını bünyesinde barındırmaktadır. New York’un büyük kitapçısında yöneticilik vasfını üstlenen Joe, bir gün iş yerine gelerek Beck ile karşılaşır. Ve Beck’e aşık olur. Takıntılı bir aşk içerisine giren Joe’nin tüm maceraları konu edinilmektedir.

Love

İçinizi ısıtacak olan Love dizisi Mickey ve Gus’un yavaş yavaş başlayan ve daha sonra büyük bir aşka dönüşecek olan aşkını anlatmaktadır. Öncelikle tıpkı iki dost gibi gözüken ikili, yavaş yavaş artık duygularının esiri olmaya başlayacaklardır. Birbirlerine olan aşklarını daha sonra fark eden çiftler, bir aşk yoluna girerek ilişkide nokta atışı yapacak hikayeyi yaşamaya başlarlar.

Aşk 101

Netflix platformunda bir aşk dizisi olarak yer edinen Aşk 101 dizisi aynı zamanda Türk yapımı bir dizidir. Çıkış yaptığı günden beri gerçekten büyük ses getiren dizi 1998 li yılları anlatmaktadır. Bir okulda yer alan bir grup genç, en sevdiği öğretmenlerini okulda tutabilmek için amansız bir mücadeleye katılacaklardır. Diğer insanlar tarafından dışlanan bu öğrenci grubu, öğretmenlerinin okuldan gitmemesi için onu basketbol hocasına aşık etmeye çalışıyorlar.

The Innocents

Nefessiz izleyebileceğiniz The Innocents, ergenlik dönemindeki iki aşığın hikayesini anlatmaktadır. Birbirlerine büyük bir tutkuyla aşık olan Harry ve June, diğer yandan da ailelerin baskısından bıkıyor. Bu nedenle de evden kaçmayı planlayan ikilinin başına gelen olaylarla beraber, iki genç kendilerindeki özel gücü fark ediyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...