Funic Uygulaması Nedir? Kullanımı Nasıldır?

Funic uygulaması en merak edilen uygulamalardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda her zaman sosyal medya uygulamalar arasında sıklıkla paylaşımı sağlanan yaşlandırma efekti yapılmış resimler hızla büyüyor. Bolca reklamı yapılan yaşlandırma efekti uygulamaları kısa süre içerisinde en fazla indirilen uygulamalar arasında yer aldı. Öyleyse Funic uygulaması nedir? Kullanımı nasıl gerçekleşir? Birlikte kontrol edelim.

Funic Uygulaması Nedir?

Funic, çizgi film efektini, gençleştirme efektini, yaşlandırma efektini ve pek çok eğlenceli efektleri selfie resimlere uygulamayı sağlayan güzel bir uygulamadır. Bu uygulama ayrıca günlük burç yorumları, el falı, doğum tarihi analizi ve burç uyumu gibi çeşitli özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Funic Uygulaması Ücretsiz Mi?

En merak edilen konulardan bir tanesi ise bu uygulamanın ücretsiz olup olmadığı yönündedir. Funic özellikleri kullanımı oldukça basit olan ve kullanırken çok eğlendiren nadir tasarımları bünyesinde barındırır. Cihaza yüklediğiniz bu uygulama sizlere otomatik olarak 3 günlük deneme sürümü sunuyor.

Tam olarak ücretsiz sürüm şuan için bulunmuyor. Fakat uygulamayı 3 gün denedikten sonra her zaman devam etmek isterseniz haftalık 9.99 dolar ödemeniz gerekiyor. Aboneliğiniz sizler iptal edene dek her zaman otomatik şekilde her hafta yenilenme görür.

Sizlerden ücret kesilmemesi adına son kullanım zamanından 24 saat önce üyeliği iptal etmeniz gerekiyor. Uygulamanın telefondan kaldırılması üyelik iptali adına yeterli olmuyor. iTunnes hesabından üyeliğin iptal edilmesi kesinlikle unutulmamalıdır.

Uygulama selfie modu ile çekilen bütün fotoğraflar da efekt uygulama işlemini sunuyor. Ayrıca astroloji bölümü günlük şekilde güncelleniyor.

Kullanımı Nasıl Gerçekleşiyor?

Uygulamanın kullanımı oldukça kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Uygulamayı indirdikten sonra selfie kameranız ile resim çekilip uygulama üzerinden istediğiniz efekti verebiliyorsunuz. Şimdi uygulama vasıtasıyla yapabileceklerinizi detaylı olarak inceleyelim.

Fotoğraflar Sanatsal Yapıya Dönüşecek

Çekmiş olduğunuz tüm fotoğraflarınızı haftalık şekilde güncellenen efektler sayesinde sanatsal bir yapıya dönüştürebilirsiniz.

Yaşlandırma Efekti Sayesinde Eğlenceli Dakikalar Yaşanacak

Yaşlandırma özelliği ile birlikte bütün fotoğraflarınızı çekip uygulama içerisine yükleyin. Bu eğlenceli efekt vasıtasıyla nasıl görüneceğinizi öğrenin. Seneler sonra nasıl göründüğünüzü merak ediyorsanız hiç vakit kaybetmeden deneyin.

Aşk Uyum Yorumları

Karşı cinsin ve kendinizi burcunu seçtikten sonra iki burç arasında bulunan aşk uyumunu öğrenebilirsiniz.

Güncel Burçlar

Sizler için özel hazırlanan en güncel şekilde günlük, haftalık ve aylık burç yorumlarını takip edebilirsiniz.

El Falı

Avuç içinizde bulunan çizgiler sayesinde el falınıza baktırabilirsiniz. Bu önemli çizgiler karakterinizi, kaderinizi ve hayat içerisinde yaşayacaklarınız hakkında ipuçları verirler. Elinizin resmini çektikten sonra uygulamaya atarak sonucu öğrenebilirsiniz.

Doğum Tarihi Analizi

Uygulama içerisinde doğum tarihinizi girdikten sonra hayatınızda geçen süreyi detaylı olarak hesaplayın. Hızlı ve kolay biçimde geçen zamanınızı öğrenin.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...