iPhone 13 Serisinin Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

Apple markasının yeni ürünü iPhone 13 serisi hakkında bilgiler gelmeye başladı. iPhone 13 serisinin daha önce ekran özellikleri, maketleri veya malzeme detayları hakkında bazı bilgiler ortaya çıkarılmıştı. Son günlerde iPhone serisinin tasarım detayları ortaya çıktı.

iPhone 13 ve 13 Pro modellerinin tasarım detayları hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler çerçevesinde iPhone 13 serisinde cihazların kalınlığının değişeceği ve kamera özelliklerinde de değişiklikler yapılacağı belirtildi. Her yeni modeli ile adından söz ettiren ve tüm dikkatleri üzerine geçen Apple, iPhone 13 serisi ile de bu ününü devam ettireceğe benziyor.

iPhone 13 Serisi Modelleri Diğerlerine Göre Değişecek

Yeni seri modellerinin iPhone 12 modellerine göre kalınlaşacağı bekleniyor. iPhone 13 ve 13 Pro serilerinin kalınlığı iPhone 12 serisine göre 0,17 mm’lik artışla7,57 mm kalınlığa sahip olacağı beklenmektedir.

iPhone 13 serilerinde ki bir diğer önemli değişiklik ise kamera özellikleri ve görünümüdür. Kamera çıkıntılarının da diğer serilere göre kalınlaşacağı belirtilmektedir. Gelen bilgilere göre iPhone 13 daha kalın bir kamera çıkıntısına sahip olacak. Bu yeni özelliklere göre iPhone 13 kamerası 2,51 mm kalınlığında kamera çıkıntısına sahip olacak. Pro modellerinde ise bu kalınlık 3,65 mm olacağı belirtilmektedir.

Apple markası, kamera çıkıntılarının kalınlığının yanı sıra kameranın genel boyutunda da değişikliğe gidiyor. iPhone 12 ve Pro modellerinde 28 mm x 30 mm olan kamere boyutu, iPhone 13 ve Pro modellerinde 29 mm x 29 mm ile 36 mm x 37 mm olması beklenmektedir. Bu yeni boyutlarla iPhone 13 kameralarının diğer serilere göre daha büyük olacağı söyleniyor.

iPhone 13 modellerinde kalınlık ve boyutların yanı sıra birtakım telefon özelliklerinde de iyileştirmeler ve yenilikler yapılacağı söyleniyor. iPhone 13 kamera özelliklerinde de iyileştirmeler yapılacak. Özellikle 13 Pro modellerinde düşük ışıkta görüntü kalitesinin iyi olabilmesi için çalışmalar yapılmaktadır.

Kamera kalınlıkları veya çıktılarında meydana gelecek değişikliklerden dolayı güç tuşu veya ses tuşlarının da yerinin değişeceği gelen bilgiler arasındadır. iPhone 13 modellerinde ses tuşu, güç tuşu gibi önemli tuşların yeri biraz daha aşağıya kaydırılacak.

iPhone 13 Modelinin Özellikleri Şimdiden İlgi Odağı Oldu

Apple her zaman piyasaya sürdüğü yeni telefon modelleri ile müşterilerinin ve rakiplerinin ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Yeni özelliklerinin piyasaya sızdırılmasıyla herkes iPhone 13 modeli hakkında heyecanlanmaya başladı. Özellikle kamera ve modellerinin kalınlaşacağı bilgisi gündemde yerini aldı. Gelen bilgilere göre Apple iPhone 13 modelinde birtakım iyileştirmeler de yapacağı bilinmektedir. Özellikle kameranın düşük ışıkta daha kaliteli görüntüler çekebilmesi için iyileştirmeler yapıldığı bilinmektedir.

Apple iPhone 13 modelini gelecek yıl piyasaya sürmesi beklenmektedir. Önümüzdeki günlerde ise yapılacak lansmanla yeni özelliklerinin ve fiyatlarının tanıtılacağı beklenmektedir.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...