Resimli Kurban Bayramı Mesajları

Her yıl gerçekleşen Kurban Bayramı’na bu yıl da kısa bir süre kaldı. Sayılı günler kala biz de sizler için Resimli Kurban Bayramı Mesajları nı derledik. Hoşunuza gideni alıp kullanabilirsiniz. Şimdiden İyi Bayramlar dileriz.

Resimli Kurban Bayramı Mesajları

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, Kurban ibadetimizin kabul olmasını Rabbimden niyaz ederim. Allah Müslüman alemine daha nice bayramlar göstersin inşallah.

Aile efradınızla birlikte huzur içinde, mutlu ve neşeli bir bayram geçirmeniz dileğiyle Kurban bayramınızı kutlarım.

Bayramlar insanların neşe ile dolduğu, sevgi ve barışın daha da güçlendiği günlerdir. Dargınların dargınlarını unutup özlemle birbirine sarıldığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Huzur ve barış içinde bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınız mübarek olsun.

Rabbim bu mübarek kurban bayramında sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin, derdi olanın derdine çare versin, borcu olana ödeme kolaylığı versin, ellerini Allah’a açıp dua edenlerin duasını kabul etsin.

Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun…

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mutlu bayramlar…

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Hayırlı dualarım tum Müslümanlara bu guzel ayda bitti sonunda, gelecek Kurban Ayı’nda da sizleri görmekten mutluluk duyarım her seferinde bayramınız mübarek olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Corona Virüs Salgını İle Yaşamak!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...