Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Sosyal medya uygulamalarını, mobil oyun uygulamalarını takip eden bir uygulama varsa o da fotoğraf düzenleme uygulamaları olmuştur. Bu uygulamalar vasıtasıyla fotoğraflarınıza çerçeve ekleyip düzenleyebilir ayrıca çeşitli filtreler ile de pürüzleri yok edebiliyorsunuz. İşte, Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Photoshop Express

Fotoğraf düzenleme dediğimiz an ilk aklımıza gelen şey Photoshop gelecektir. Uzun zamandır profesyonellerin sıklıkla tercih ettiği programlardan biri olan Photoshop’un mobil cihazlarda da kullanabiliyorsunuz. Photoshop’u mobil cihazlarda da kullanmak için Photoshop Express programını indirebilirsiniz. Uygulamanın en önemli yanı ücretsiz olmasıdır. Sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan bu uygulama sayesinde profesyonel fotoğraflar ortaya çıkarabilirsiniz.

Google Photos

Her geçen gün kendini geliştiren Google uygulamalarının belki de en popüleri Google Photos olmuştur. Böyle olmasının en önemli sebebi ise çok çabuk dolan telefon hafızalarını rahat hale getirmesidir. Sizlere sınırsız fotoğraf yedekleme imkanının da dışında fotoğraf kırpma, döndürme imkanını sunan Google Photos, ayrıca barındırdığı filtre ve efektlerle de sizi kendisine çekmeyi başarıyor.

Lifecake

Sosyal medya üzerinde çocuklarının farklı farklı hallerini paylaşmaktan zevk alan anne ve babalar için uygun olan Lifecake uygulamasını kullanarak siz de harika resimler ortaya çıkarabilirsiniz.

Pixlr Express

Bilgisayarlarımızda kolaylıkla kullandığımız Photoshop uygulamasında yaptığımız basit düzenlemeleri, Pixlrt Express uygulamasında yapabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde fotoğraflarınızla kolajlar hazırlayabilir, ücretsiz bir uygulamaya göre geniş denilebilecek çeşit yelpazesinden çerçeve, efekt ve filtreler ekleyebilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızın üzerine yazı ekleyebilir, rengini değiştirebilirsiniz.

Fotor

İnceleme yapıldığında aslında Pixlr uygulamasının benzeri olan Fotor’un en önemli ayrıcalığı, uygulama içerisinde fotoğraf çekebilme imkanını kullanıcılarına sunmasıdır. Fotoğraf çekerken filtrelerden ve efektlerden yararlanabiliyorsunuz. Fotoğraf düzenleme editörü sayesinde de pürüzsüz resimler oluşturma imkanına sahip oluyorsunuz. Hem App Store hem de Google Play Store üzerinden indirilebilen bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Hobi Fotoğrafçılığı İle Nasıl Para Kazanılır?

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...