İstanbul Profesyonel Ofis Taşıma Hizmetleri

İstanbul gibi metropol kentlerde ofis sayısı bir hayli fazla. Yoğun iş yaşamı plazalardan butik ofislere kadar pek çok şekilde idare edilirken zaman zaman şirket sahipleri ofis adresini farklı bir adrese almak isteyebiliyor.Ofis taşıma süreçleri bu planlama ile başlarken İstanbul’da profesyonel bir hizmet almak son derece önem arz ediyor.

İstanbul’un En İyi Ofis Taşıma Firması

İstanbul’da ofis taşıma şirketleri arasında seçim yaparken firmanın güçlü referanslara sahip olmasına bakmanızı tavsiye ederiz. En iyi ofis taşıma firması olmayı sağlayan güçlü referanslarsize yol gösterecektir. Bir firmanın güvenirliliğinden ve profesyonelliğinden emin olmak için size sunduğu fırsatlara da bakmalısınız.

Ofis taşımacılığı sürecinde ekspertiz işlemleri sayesinde firmalardan iyi bir hizmet alabilirsiniz. Ücretsiz ekspertiz hizmeti veren bir firma ile görüşerek uygun fiyat alabilirsiniz. LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ. olarak sizlere sigortalı taşımacılık hizmeti veriyoruz. İstanbul’da en iyi taşımacılık şirketlerinden biri olarak sektördeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz.

İstanbul’da Ofis Taşımacılığı İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

İstanbul’da birçok ilçe ve çok çeşitli iş merkezleri bulunmaktadır. Özellikle plazalarda yerleşim bulan ofisleri taşırken pek çok kritere dikkat edilir.

·        Çalışma saatleri, araç filosunun yeterliliği, dış asansörlü ya da asansörsüz hizmet sunulması gibi birçok kıstas neticesinde iyi bir planlama yapılmalıdır.

·        Tek odalı bir ofisin taşınma maliyeti ile 3-4 odalı büyük ölçekli firmaların ofis taşımacılığının maliyeti ve taşınma süresi değişiklik gösterir. Bundan dolayı ofis taşımacılığında farklı fiyatlandırma veren firmaların objektif olduğundan emin olabilirsiniz.

·        Ofis taşımacılığı da her ne kadar bir ev taşımacılığı kadar kapsamlı olmayıp kısa sürede tamamlansa da titizlikle gerçekleşmesi gereken bir hizmettir. Ofis eşyalarına ve diğer hususlara titizlikle yaklaşan taşıma firmaları ile çalışmalısınız.

·        Deneyimli bir firma ile taşıma işlemleri başlattığınızda yaşanabilecek aksaklıklar önceden öngörülebilir ve çözülebilir. Tüm işler daha hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşecektir.

·        Yaşanabilecek en ufak sorunda bile sigortalı hizmetin güvenirliliği sayesinde maddi ve manevi herhangi bir zarar görmemeniz sağlanır.

·        Firmaların taşıma işlemlerindeki araçların ve malzemelerin yeterli donanımda olup olmadığınıkontrol edebilir ya da firmadan bunun hakkında bilgi alabilirsiniz.

·        Ofis nakliye firması seçerken eşyalarınızı paketleme ve etiketleme hizmeti veren bir firmayı seçmelisiniz.

Güvenli ve Pratik Ofis Taşımacılığı Hizmetleri

İstanbul ofis taşıma şirketleri arasında yer alan firmamız LEVEL Nakliyat, ofis taşımacılığında sizlere güvenli ve pratik hizmet sunmaktadır. Ofis eşyalarınızın özenle taşınması ve tekrar yeni ofise yerleştirilmesine kadar ayrıcalıklı bir işçilik gerçekleştirmektedir.

Güvenli ve pratik ofis taşımacılığı hizmetlerimizi şöyle özetleyebiliriz:

  • Biz LEVEL Nakliyat olarak marangozlar ile ofis mobilyalarınızı hasarsız şekilde söküp tekrar yeni ofiste monte ediyoruz. Uzman ekibimiz ile gerçekleşen montaj işlemleri hızlı ve güvenli şekilde tamamlanmaktadır.
  • Ofisi taşıma sürecinde eşyaların güvenli şekilde paketlenmesi, etiketlenmesi ve ambalajlanması da yine firmamızın uzman personelleri tarafından yapılmaktadır. Her bir eşyanız doğru şekilde ambalajlanarak hasar almadan taşınması sağlanmaktadır.
  • Eğer bir plazaya geçiş yaptıysanız ve yüksek katlara ofis eşyalarınız taşınacaksa sizlere sunduğumuz dış asansörlü hizmetten yararlanabilirsiniz. Mobil asansör hizmetimiz ile yüksek katlı bina ya da plazalara da güvenli şekilde eşyalarınızı taşıyabiliriz.

Sistemli Ofis Taşımacılığında Hangi Şartlar Aranmalıdır?

Ofis taşımacılığının sistemli olarak sürdürülmesi için taşıma firmalarının bazı şartlara sahip olması önemlidir. İstanbul’da ofisinizi başka bir konuma taşırken uzman bir nakliye firması ile çalışmanız sizin tüm yükünüzü adeta çekip alacaktır. İşinde uzman bir nakliye firması ile İstanbul’da sistemli ve güvenli bir taşımacılık hizmeti alabilirsiniz.

Sistemli taşımacılık sunan firmalarda öncelikle çalışan sayısının ve araç filosunun yeterli olup olmadığına bakılmalıdır. Birden çok odalı ya da çok sayıda eşyası olan bir ofisi taşırken görevlendirilecek olan personel sayısı ve araç sayısı ile küçük bir ofisin taşınmasını sağlayan personel sayısı bir olmayacaktır. LEVEL Nakliyat olarak her geçen gün yeni araç ve yeni personeller ile çalışma ağımızı genişletmeye, sizlere eksiksiz hizmet sunmaya gayret ediyoruz.

Ofis Taşıma Fiyatları Nasıl Değişkenlik Göstermektedir?

Ofis taşıma hizmetleri, ilçeden ilçeye giderken geçen mesafe, ofis büyüklüğü, oda sayısı, asansörlü veya asansörsüz olmak üzere taşıma aracının niteliği gibi birçok kritere göre değişiklik göstermektedir. Nakliye firmaları ekspertiz işlemleri ile ofis eşyalarının taşınma maliyetlerini hesap ederek araç, personel yeterliliğini sağlamaktadır.Tüm faktörlere göre size bir fiyat teklifi sunmaktadır.

Ofis nakliyesi ücretleri taşıma mesafesinden sunulan ek hizmetlere kadar birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterir. Ofisinizi taşımadan önce LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ.firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz uygun fiyatlandırmalar sayesinde ofisinizi hemen taşıyabilir ve işlerinize aksatmadan devam edebilirsiniz. Türkiye’de ofis taşıma hizmetleri için https://www.ofistasimaciligi.com.tr adresimiz üzerinden tüm taleplerinizi karşılayabilirsiniz.

“İstanbul Profesyonel Ofis Taşıma Hizmetleri” için 1 yorum

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...