Instagram Hesaplarına Özel 5 Önemli Instagram Aracı

Instagram gibi dev bir sosyal medya ağında kendinizi, Instagram hesabınızla ön plana çıkartma konusunda faydalanabileceğiniz en iyi yollardan biri ücretsiz olan uygulamalardır. Sahte takipçi alarak, Instagram’da popüler olmaya çalışmak yerine doğrudan gerçek takipçi kazanma yolları nelerdir araştırmalarında bulunarak, Instagram’da profiliniz için en iyi 6 aracı sizlere analiz ettik ve sunuyoruz. Bu 5 önemli Instagram profil aracı ile beraber sizlerde diğerlerinden farklı olacağınız çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

1stagram

Instagram’da herhangi birinin ilk paylaştığı şeyi görmek ister misiniz? Ünlü veya arkadaşlarınızla ilgili olarak ilk ne paylaşmış, bunu görmek için sadece Istagram üzerinden kullanıcı adını yazarak direkt uygulamadan kişinin paylaştığı görselleri görebilirsiniz.

Fotoğraflarda Profil Izgara Görüntüsü Oluşturun

Instagram’da son dönemlerde paylaşılan fotoğrafları, küçük kutulu fotoğraflar yaparak paylaşmak büyük bir akım haline geldi. Splitagram (Web) ile beraber bunu yapabilirsiniz. Telefonda direkt olarak 1 fotoğrafınızın bu tarz kolajlar oluşturarak dikkat çekici şekilde kullanabilir ve sosyal platformda popülerliği bu şekilde sağlayabilirsiniz. Telefona kurduğunuz bu uygulamayı direkt olarak Splitagram üzerine yükleyip, doğrudan kare sütunlar halinde görselleri parçalayabilirsiniz.

Resim ve Video İndirin: Vurku ya da Downloader for Instagram Aracı Hazır!

Instagram’da dilediğiniz fotoğrafları indirerek, bilgisayara kaydetmek istediğinizde bunun için programınız hazır. Vurku programını kullanarak ya da Downloader for Instagram programıyla beraber resim ve videolara ait tüm depolamayı bilgisayarda yapabilirsiniz.

Aynı zamanda bir hashtag üzerinde bulunan tüm fotoğrafları da direkt bilgisayara indirebiliyorsunuz. Ayrıca Chrome’da bir uzantı/eklenti olarak Downloader for Instagram uygulamasını kullanarak, en iyi şekilde çalışmalarınızı yapabilirsiniz.

Koel İle Tweetleri Instagram Gönderisi Yapacaksınız

Instagram üzerinden bundan sonra, istediğiniz her tweet ile ilgili ekran görüntüsü almak yerine, Tweet’i Koel programına kopyalayın ve tüm detaylarıyla beraber istediğiniz değişikliği yapıp en iyi şekilde resimle ilgili Instagram üzerinde paylaşımlar oluşturabilirsiniz. Arka plan rengiyle oynayabilir ya da gradyan bir renk seçimi de yapabilirsiniz.

Android’e Özel Araç: Insta Tools

Çeşitli özellikleri bulunan bu uygulamada, hikayeleri indirir, özel fontlarla beraber özel başlıklar yazabilirsiniz. Instagram’da birçok gönderiler üzerinde çalışmaya dayalı çok şeyi yapabilirsiniz. Belirli hashtagler üzerinde en popüler hashtagler neler, bunları da görebilir ve bu aracı en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...