iPhone İçin En İyi Fotoğraf Uygulamaları

iPhone kullanıcıları sadece orjinal kamera uygulamasını kullanmakla kalmıyor aynı zamanda daha kaliteli uygulamalar kullanmak için kolları sıvıyor. App Store de yer alan güçlü uygulamalardan herhangi birini kullandığınız takdirde daha iyi sonuçlar elde edebileceksiniz. İşte, iPhone İçin En İyi Fotoğraf Uygulamaları 

iPhone İçin En İyi Fotoğraf Uygulamaları

1- Snapseed

Fotoğraf ile uğraşan pek çok iPhone sahibinin kullandığı ve kullanmaya devam ettiği Snapseed özellikleri bakımından amatör ve profesyonel kullanıcıları kendine çekmeyi başarıyor. Firmanın asıl profesyonelliğinin fotoğraf efekti üzerine olduğunu görüyoruz.

2- VSCO

İnsanlar tarafından sıklıkla tercih edilen uygulamalardan biri de VSCO olmaktadır. Aslında resimlerin tamamını değiştirmeden ufak hamleler yaparak farklı formatlara girdirebileceğiniz program da istediğiniz resme, istediğiniz efekti uygulayabilirsiniz.

3- Camera+

ISO ve çekim hız kontrolü, manuel odaklama gibi ince ve zarif özellikleri bünyesinde barındıran Camera+ uygulamasının kullanımı çok basit. Güçlü yön verme özelliği ve kolay kullanıcı ara birimi sayesinde birbirinden harika fotoğraflar tasarlayabilirsiniz.

4- Pro HDR X

iPhone’un dahili kamera uygulaması HDR ile fotoğraflar çekebilirsiniz. Ama daha da güçlü bir HDR etkisi istiyorsanız kesinlikle Pro HDR X’i denemelisiniz. HDR uygulamasını doğru yerlerde kullanmak da önem arz etmektedir.

5- Slow Shutter Cam

Uzun pozlama fotoğraflar çekmenize imkan sağlayan bu uygulama sayesinde yaratıcı fotoğraflar çekebilir ve bunları doğru bir şekilde düzenleyebilirsiniz. ISO ve çekim hızını düzenleyebileceğiniz bu uygulama sayesinde farklı modlarla resimlerinizi düzenleyebilirsiniz.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...