Ücretli Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Bilgisayar kullanıcıları genellikle çektiği fotoğrafları düzenlemek için ücretsiz programları tercih etmektedirler. Her ne kadar tam manasıyla isteklerinizi karşılamasa dahi ücretsiz programlar da işe yarar niteliktedir. Eğer profesyonel bir şekilde resim düzenlemek istiyorsanız mutlaka ücretli program kullanmanız gerekiyor. İşte, Ücretli Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 

Ücretli Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

PixelWakker

Fotoğraflarınızı 20. yüzyıl pop art görsellerine benzer bir şekle çeviren veya piksel halinde parçalayan nadir uygulamalardan biri olmaktadır. Kendi kategorisinde en profesyonel hizmeti sunan bu uygulama sayesinde harika resimler üretebilirsiniz. Apple için 10.49 TL den satışa sunulan uygulama Android için henüz satışa sunulmamış durumda.

PicLab Studio

Klasik fotoğraf düzenleyicilerinin yaptığına benzer hizmetler sunan PicLab Studio, fotoğrafların kullanılacağı yere göre profesyonel hizmetler de sunmaktadır. Albüm kapakları, kartvizitler, Pinterest görselleri, broşür ve metin içeren profesyonel resimler oluşturmanıza olanak sağlayan uygulama sayesinde muhteşem resimler üretebilirsiniz. Apple kullanıcıları için 10.49 TL den satışa sunulan uygulama Android için ücretsiz.

Handy Photo

Fotoğraf editörleri arasında en profesyonel olan Handy Photo sayesinde fotoğraf ile ilgili her şeyi yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde fotoğraf üzerinde seçili bir alanı taşıyabilir, silebilir ya da renklendirebilirsiniz. Apple için 7.99 TL den satışa sunulan uygulama Android üzerinde 6.86 TL den kullanıcılara sunulmuştur.

Facetune

Uygulama içerisinde bulunan yüz algılama sistemi sayesinde selfielerinizi veya daha önce çektiğiniz portre fotoğraflarınızı düzenlemenize yardımcı olan Facetune ile yüzünüzde olan pürüzleri kolaylıkla yok edebilirsiniz. Ayrıca bir çok filtre seçeneği sayesinde harika resimler yaratabilirsiniz. Apple kullanıcıları için satışa sunulan uygulama, Android kullanıcıları için henüz kullanılmamaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...