Başarı veya Katılımı Ödüllendirmek İçin Plaketler

Kariyerinde yükselen bir kişinin kurumsal olarak kutlama kadar tebrik alacağı mesajın içerdiği şekilde özel günlerde takdim edilmesi için hazırlanan birçok modele sahip plaketler bulunmaktadır. Plaket alan insanlar için yaşamlarının bir tür dönüm noktası, önemli günlerinden biri olan plaket alma zamanlarında hem özel bir gün hem de başarının kutlandığı bir gün olması muhtemel günlerden biri yaşanmış olacaktır.

 

İnsanlar, özel günlerinde özel duyguları yaşatan paylaşımları severler. Herkes gibi siz de yakın gördüğünüz insan için harikulade kristal ya da ahşaptan yapılmış plaketlerle beraber istediğiniz kutlamayı ve tebriki yapmak adına isterseniz kişiye özel şekilde plaket yaptırabilirsiniz. Kapaklı modellerden tabaklı plaket modellerine, çinili türlerinden tutun da ahşap ve minik modellere kadar çok çeşitli seçeneklerde ihtiyaçlarınıza uygun, aradığınız heyecanı verecek şekilde plaket örnekleri göz atılabilir ve seçim yapabilirsiniz.

 

Hem kapaklı hem de kapaksız şekilde birçok plaket modellerinde ödüllü şekilde madalya tipi paketlerde bulunmaktadır. Bu plaketler, kişiye özel hazırlandığı gibi üzerinde yazan yazıdan tutun da görsel olarak eklenecek birçok tasarıma kadar her şey kişiye özel, mesleğe özel şekilde de dizayn edilebilmektedir. İstediğiniz özelliklerde plaket imalatı yapan firma üzerinden destek alabilir ve bu alanda alacağınız hizmet ile birlikte isteklerinize bağlı şekilde birbirinden farklı plaket ürün gruplarında seçim yapabilir, plaket üretimi yapan sektörde öncü firma ile birlikte çalışabilirsiniz.

 

Kişiye Özel Plaketler Yaptırın

 

Kişiyi tebrik etmek ve üstün başarısından dolayı takdiri sunabilmek adına resmi törenlerde, kişilere ait şekilde hazırlanan, törenlerle birlikte sunulan plaketler konusunda ister bireye özel isterseniz de gruplara özel şekilde çalışmalar yaptırabilirsiniz. Plaket örneklerinde birbirinden farklı modeller bulunur. İhtiyaca yönelik hem branşa, alana hem de mesleğe, sektöre özel birbirinden farklı modellerde plaketler yapılmaktadır. Aralarında seçimler yapılırken de ödül olarak sunulan plaketlerin kişiye özel hazırlanmasıyla beraber istenilen yazı, plaket üzerine yazılabilmektedir.

 

Bu alanda yıllardır tecrübeli markalarla çalışarak ihtiyaçlarınıza özel şekilde faydalanabilir ve plaketler konusunda dilediğiniz gibi üretim yaptırabilirsiniz. Bununla ilgili olarak plaket madalya gibi farklı ve orijinal formlarda da plaketler yaptırılabilir olduğu gibi, özel bir madalya takımı yaptırılarak birinci, ikinci, üçüncüye verilecek şekilde plaket yapımı mümkün olmaktadır.

 

En şık ve özel bir plaket ödülü olarak yıldızlı plaket modellerinden tutun da kadife kutulu kristal plaketlere, birbirinden farklı konularda ve sektörlerde başarıyı elde etmiş kişiler, katılımlarıyla birlikte ödüllendirilmek istendiğinde bu plaket çeşitleri sunulur. Hammadde ve model olarak birbirinden farklı plaket çeşitleri bulunsa da özünde birçoğu ahşap ya da pirinç modelleriyle beraber üretilmektedir. Ayrıca deri ya da kadife malzemelerle üretilen plaket çeşitleri de bulunmaktadır.

 

Çok çeşitli açıdan fiyat – performans olarak isteklerinize uygun şekilde değerlendirebilir olacağınız modellerde siparişlerinizi en doğru adreslerle hızlıca internetten de sipariş verebilir ve Türkiye’nin her yerine kargo edilebilir şekilde spordan sanata, sağlıktan kurumsal yaşama kadar birçok alanda bu plaketleri siz de yaptırabilirsiniz.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...