Dünyanın En Pahalı 4 Akıllı Saat Modeli

Giyilebilir teknoloji her geçen gün gelişiyor. Birbirinden farklı akıllı saatler üretici firmalar arasında büyük rağbet görüyor ve her geçen gün yeni özellikler ekleniyor. Bilindiği üzere, akıllı saatler insan hayatının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Saat üreticileri ise, her geçen gün yeni model çıkartma peşinde. Akıllı saat pazarında bu yarış fazlasıyla etkisini göstermeye başladı. Tasarım olarak ve fiyat açısından birbiriyle yarışan lüks akıllı saatleri sizlere özel derledik.

En Pahalı 4 Akıllı Saat Modelleri

1-) Tag Heuer Carrera Connected

Dünya devi Google ve İntel işbirliği sonucu üretilen bu akıllı saat İsviçre’de üretilmiştir. Pahalı akıllı saat listemizde biraz ucuz olması ile ilk sıralarda yer almaktadır. Bu model sınırlı sayıda üretilmiştir (1000 adet) ve üretildikten sonra stok bitmiştir.

410 mAh pil gücüne sahip olan bu akıllı saat modelinin bataryası 25 saat dayanmaktadır. Tag Heuer Carrera Connected olası çizilmelere karşı dayanıklıdır, titanyum kasası ile kullanıcılara sunulan bu akıllı saati yurtdışından getirtmek isterseniz 12 bin + vergi ödemek zorundasınız.

2-) Tag Heuer Connected Modular 45 Full Diamond

Dünya’nın en pahalı akıllı saati Tag Heuer Connected Modular 45 Full Diamond, 24 karatlık 589 adet elmas ve 18 ayar altın ile kaplanmıştır. Fazlasıyla gösterişli olan bu akıllı saat tasarımı ve renk seçimi ile sadeliği ön plana çıkartmıştır. Android ve iOS cihazlarda kullanılabilen bu akıllı saat Süper Amoled ekranı, GPS, jiroskop, ivmeölçer ve sağlık izleyicileri gibi özelliklere sahiptir. Bu akıllı saatte 512 MB hafıza ve 4GB depolama kapasitesi mevcuttur. Bu akıllı saatin internette satışı bulunmamaktır, firma tarafından müşterilere özel üretilerek sunulmaktadır. Bu saate sahip olmak istiyorsanız ülkemizin para birimine göre 1.400.000 TL + vergi ödeyerek sahip olabilirsiniz.

3-) Built-In Nico Gerard Sunrise Pinnacle

Analog saatler ve yeni akıllı model ikileminde kalan insanlar için çözüm olarak üretilen bu akıllı saatin bir tarafı son nesil Apple akıllı saat bulunurken diğer tarafında ise lüks saat bulunmaktadır. Hem iki saatim olsun, hem de altından olsun diye düşünen insanlar için üretilen bu akıllı saat 24 ayardan yapılmıştır. Alt tarafını ya da üst tarafını değiştirerek istediğiniz modeli kullanabilirsiniz. Bu akıllı saatin ekranı darbelere ve çiziklere karşı dayanıklıdır.  Yurtdışında satış fiyatı 112.000 dolar olarak sunulan bu akıllı saatin Türkiye satış fiyatı ise 825.000 TL+ olarak belirlenmiştir. Alt tarafını ya da üst tarafını değiştirerek istediğiniz modeli kullanabilirsiniz.

4-) Gold Apple Watch Edition

Kolunuzda taşıyabileceğiniz bir iPhone’unuz olsun istiyorsanız bu akıllı model tam size göre. 18 satlik pil ömrü ve ortam ışığı sensörü ile akıllı saat piyasasında liderliğini koruyor. Apple tarafından üretilen bu akıllı saatte kordon seçimi 10.000 tl’den başlıyorken 18 ayar pembe ve sarı altınla oldukça değerlidir.

Her zaman Orjinal ürünlerden saşmamanız ve replika saat satın almamanız dileği ile

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...