Beyond Good and Evil Netflix Filmi Olacak

Ubisoft evreninin en kıymetli oyunu olan Beyond Good and Evil, bir süre sonra Netflix Filmi olarak karşımıza çıkacak. Oyun firması tarafından 2003 yılında piyasaya çıkarılan oyunun bir taraftan ikincisi için hazırlık yapılırken diğer taraftan da Beyond Good and Evil Netflix Filmi Olacak dedikoduları yayılmaya başladı. Oyunun hayranları tarafından beklenen bu film piyasaya çıktığı anda ortalığı titretecek gibi gözüküyor.

Beyond Good and Evil Netflix Filmi Olacak

Ubisoft tarafından bilinen ve 2003 yılında piyasaya çıkarılan oyun bugün dahil distopik dünyasıyla büyük bir hayran kitlesine sahip. Oyunun sahibi, şimdiye dek başka projelere zaman ayırdı ve bu efsanevi oyunun ikinci serisinin çıkıp çıkmayacağı ile ilgili herhangi bir çaba gösterilmiyordu.

2017 yılında ikinci oyun için bazı çalışmalar yapılmıştı. Uzun zamandır haber gelmeyen oyunla alakalı yeni bilgiler gelmeye başladı. Netflix filmi olarak ekranlara taşınmaya hazırlanan Beyond Good and Evil de baş karakter Jade ile isyan bayrağının ortaya çıktığı bir senaryoda kendimizi görüyoruz.

2345 yılında gerçekleşen oyunda baş karakter Jade, hükümetin komplosunu ortaya çıkarmaya çalışan bir yer altı direniş örgütüyle beraber bir mücadeleye giriyor. Oyun, 2011 yılında da Xbox için özel bir HD versiyonuyla karşımıza çıkıyor.

Netflix Filmi olarak karşımıza çıkacağı düşünülen bu oyunda konuşan hayvanlar kadar ilginç karakterler de karşımıza çıkıyor. Değişik bir kurguya sahip olan oyunun filmi nasıl olacağı da herkes tarafından merak edilmekte. Konuyla alakalı yeni gelişmeler olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...