En İyi Antivirüs Programları

Günlük internet, bilgisayar kullanımlarıyla beraber artık hayatımızın bir parçası haline gelen internet dünyasının her ne kadar faydası olsa da bir o kadar da virüs tarafını da, zararlı yanlarını da unutmamalıyız. Virüs programlarının günümüzde internet ağlarıyla beraber bilgisayarlarımıza girmek istediği, birçok zararı vermek ve uzaktan bağlantı yaparak bunu başarmak istediğini biliyoruz.

Güvenlik açığı ve çeşitli siber saldırılar neticesinde çoğu zaman kişiler, dijital ortamda kendi varlıklarını bir anda kaybedebiliyorlar. Hal böyle olunca da kişisel bilgilerinizin tehlikeye girdiği noktalarda kendi payınıza düşen korumayı yeterli seviyede yapamadığınızda virüslerle beraber kendi korumanızı yaratmanız gerekiyor. En güvenli antivirüs programları hangileridir? Güvenli bir antivirüs programı bilgisayarınıza indirmek istediğinizde hangisini indirmeniz sağlıklı olur? konusunda size oldukça güçlü bir rehber hazırladık.

Eset Smart Security Antivirus

Son teknolojiyle gelişmiş olan Eset Smart Security Antivirus programı, günümüz şartlarında güvenli bir internet ağını sizlere sunar. Güncel birçok casus yazılımlardan korunma noktasında bu antivirüs programı ile birlikte hem kimlik saldırılarına hem de reklamlara karşı iyi bir şekilde önlem almayı başarmış olabilirsiniz.

Kaspersky Antivirus

Antivirüs programı aradığınızda ilk karşınıza çıkan, ilk akla gelen isimlerden biri de Kaspersky programı olur. Gelişmiş antivirüs veri tabanı ve birçok fonksiyonu sayesinde oldukça yüksek performans sağlayan bu program, dijital güvenlik ortamı sunar. Casus yazılımlarından tutun da trojan, solucanlara kadar birçok anlamda kötü niyetli yazılımlardan sizi engeller ve sızmalarını da önlemiş olur.

Avast

İyi bir virüs programı arandığında, en iyi antivirüs programları arasında listede adını yazdıran markalardan biri de Avast olur. Dünyada en çok kullanılan virüs programı olarak bilinir, free anti virüs olduğu kadar hem çevrim içi hem de çevrim dışı şekilde güvenliğiniz noktasında yardımcıdır. Bu program, trojanlar ve kötü amaçlı yazılımlar başta olmak üzere çok şeyi engelleyen, çok şeyi bulaşıcı etkisinden sizi sıyırarak yardımcı olan bir program olarak faydalanabilceğiniz niteliktedir.

BitDefender Total Security

Windows bilgisayarlarda en çok kullanılan programlar arasında da BitDefender Total Security gelir. Bu anti virüs programı ile beraber birçok zararlı yazılımdan kendinizi, bilgisayarınızı ve verilerinizi korumuş olabilirsiniz. Bu sayede çocuklarınızın zararlı yazılımlara başı belaya girmeden önce bu programlarla beraber hem uzaktan bilgisayarı yönetebilir hem de bir nevi çift yönlü güvenlik duvarı yaratarak saldırı olmasını önleyebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...