Koronavirüsün Yeni Bir Belirtisi Ortaya Çıktı!

Koronavirüs salgınında her geçen gün yeni veriler ortaya çıkmaya devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre koronavirüs salgınında yeni bir belirti daha ortaya çıktı. Açıklama uzman doktorlar tarafından yapıldı.

Koronavirüs salgınında dünyada ki vaka sayısı an itibariyle 20 milyona dayandı. Tıp dünyasının sayılan isimlerinden biri olan The American Journal of Emergency Medicine’de bir makale yayımlandı. Yayımlanan makaleye göre koronavirüsün bir yeni belirtisi daha tespit edildi

Genel Belirtileri

  • Ateş,
  • Öksürük,
  • Koku ve tat kaybı,
  • Yorgunluk

Yeni Bir Belirti Ortaya Çıktı!

Bşr dergide yayımlanan makalede 62 yaşındaki Chicagolu bir adamın 4 gün boyunca hıçkırdığı ifade edildi. Makalede, konuyla ilgili, “Hiç semptom göstermiyordu ve ateşi ölçüldüğünde de 37.3 derece ateşi vardı. Fakat hastaneye kaldırılıp testler derinleşince durum ortaya çıktı. Corona virüsü testi pozitif çıktı ve ciğerlerinin kapasitesinin de düştüğü görüldü. Adamın ateşi de daha sonra 38.4’e çıktı” ifadesi kaydedildi.

“Günlerce geçmeyen hıçkırığı olan hastaları gözardı etmemek gerek. Doktorlar, Covid-19 hastalarında farklı semptomlara bakmalı çünkü birçok vaka semptom göstermeden ortaya çıkıyor”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...