Türkiye’nin En İyi Sosyal İçerik Platformları

Türkiye’de gündem başta sosyal medya olmak üzere bir çok sosyal kaynaktan edinilmektedir. Haber sitelerinin reklam gösterimi için yaptığı bazı çalışmalar insanları böyle bir yola itmiştir. Dolayısıyla insanlar için sosyal içerik platformlarının değeri farklıdır. Ayrıca, sadece haber değil eğlenceli içerikleri de bu tarz sitelerde bulabilirsiniz.

Bu içeriğimiz de sizler için haber, gündem, spor, eğlence, test ve daha bir çok konuda içerik üreten sosyal içerik platformları listesi hazırladık. Dilerseniz lafı daha fazla dallandırıp budaklandırmadan Türkiye’nin en iyi sosyal içerik platformları hangileridir bir göz atalım.

Blogaraci

Blog aracı kendini benzersiz sosyal içerik platformu olarak tanımlayan ve bu konuda son derece haklı bir sosyal içerik platformu sitesi. İçerisinde eğlenceli paylaşımların yanı sıra film önerileri, sağlık bilgileri, komik tweetler gibi bir çok konuda yayın yapıyor. Ayrıca, bu siteyi bir çok sosyal içerik platformu gibi yayıncılık yapmak için de kullanabilirsiniz.

Onedio

Onedio Türkiye’de uzun yıllardır içerik üreten bir çatı. Neden bir çatı, çünkü sadece kendi içerik oluşturucuları değil diğer kullanıcılarının da içerik oluşturmasına müsaade ediyorlar. Sizde kaydolarak içerik oluşturabilir ve diğer yazarların oluşturduğu sosyal içeriklerden yararlanabilirsiniz. Son zamanlarda şikayetler artsa da yine popülerliğini koruyan bir site.

Gzt

GZT içerisinde gündem haberlerinin yer aldığı sosyal bir sitedir. Bu site ile son dakika gelişmelerini takip edebildiğiniz gibi son dakika haberlerini de girebilirsiniz. Günümüz haber siteleri ile karşılaştırdığımız da kesinlikle takip edilmesi gereken bir site olduğunu görebiliyoruz.

Blognot

Bu internet sitesi içerik giremediğiniz ama içerisinde güzel içerikler barındıran bir sosyal içerik platformu. Sanıyorum sosyal den kastı, internete dayalı içeriklerin çoğunlukta olması. Bu siteyi takip etmek için bir neden arıyorsanız, teknoloji sever bir araştırmacı olmanız yeterli.

Prohayat 

Bu Türkiye’nin en iyilerinden biri olan sosyal içerik platformu oldukça ilgi çekici diyebilirim. Aktif gibi gözükmeyen bir internet sitesi olsa da içerisinde çok kaliteli içeriklerin olduğuna emin olabilirsiniz. Ayrıca, bu platforma içerik eklemek oldukça kolay, web sitelerinin sağ üst köşesinde bulunan butona basarak içeriklerinizi gönderebilirsiniz.

 

1 thought on “Türkiye’nin En İyi Sosyal İçerik Platformları”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...