Marvel’s Avengers Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

Son dönemlerin en çok beklenen yapımlarından biri olan Marvel’s Avengers, Eylül ayından itibaren PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia platformlarında oyun severler ile bulaşacak. Kısa süre içerisinde kapalı betası başlayacak oyunun sistem gereksinimleri ise geçtiğimiz günler içerisinde açıklandı. Peki, oyun severler hangi donanım ile söz konusu oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilecek?  Oyun severler tarafından merak edilen bu sorunun yanıtını dilerseniz her yönüyle gelin birlikte inceleyelim.

Marvel’s Avengers Sistem Gereksinimleri

Marvel’s Avengers sistem gereksinimleri sonunda resmi olarak duyuruldu. Resmi olarak açıklanan sistem gereksinimlerini aşağıda detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

1. Minimum Sistem Gereksinimleri

Hikayesi ve türüyle dikkat çeken yapım, Eylül ayı içerisinde oyun severler ile bulaşacak. Uzun zamandır beklenen oyunu en düşük ayarlarda oynayabilmek için Windows 10 işletim sistemine sahip olmanız gerekmekte. İşletim sisteminin yan sıra Intel Core İ3, 8 GB Ram, GTX 950 ve dengi bir ekran kartı sayesinde oyun severler, söz konusu yapımı en düşük ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilecek.

2.Önerilen Sistem Gereksinimleri

Son dönemin merakla beklenen oyunlarından biri olan söz konusu yapımı en üst düzey kalitede oynayabilmek için Windows 10 işletim sistemine sahip olmanız gerekmekte. Windows 10 işletim sisteminin yanı sıra Intel Core İ7 işlemci, 16 GB Ram, GTX 1060 ve üzeri bir ekran kartı sayesinde merakla beklenen oyunu en iyi ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Marvel’s Avengers Resmi Çıkış Tarihi

Günümüzün en çok konuşulan oyunlarından biri olan Marvel’s Avengers 4 Eylül tarihinde eş zamanlı olarak PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia platformlarında oyun severler ile buluşacak. Oyunu henüz almayan kişiler ise, 21 Ağustos tarihinde söz konusu yapımı açık beta sürecinde deneyebilecek.

Marvel’s Avengers Fiyatı

Crystal Dynamics şirketi tarafından özel olarak geliştirilen Marvel’s Avengers fiyatı ile dikkat çekiyor. Son dönemin en çok merak edilen oyunlarından biri olan söz konusu yapımı PlayStation 4 platformunda oynamak isteyen oyun severler 429 TL, Xbox One platformunda oynamak isteyen oyun severler 430 TL, bilgisayar üzerinden oyunu oynamak isteyen oyun severler ise 289 TL ödeme yapması gerekecek.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...