Youtube Premium Üyeliği Nasıl Alınır? Avantajları Nelerdir?

2005 yılından bu yana video barındırma ve paylaşım platformu olarak hizmet veren YouTube son yıllarda bünyesindeki videoları kesintisiz bir keyif ile izlemeleri için kullanıcılarına YouTube Premium özelliğini duyurdu. Canlı yayınları, müzik kanalları ve video paylaşımlarıyla milyonlarca kullanıcıya hitap eden YouTube aynı zamanda insanların yorumlarıyla, fikirleriyle etkileşim halinde olduğu dev bir sosyal medya sitesi olarak tanınıyor. Bu yazımızda merak edilen YouTube Premium nedir ve YouTube Premium üyelik nasıl alınır konularına açıklık getiriyoruz.

YouTube Premium Nedir?

YouTube platformu 2018 yılında duyurduğu Premium özelliği ile ayrıcalıklı kullanıcılarına reklamsız YouTube hizmeti sunmaya başladı. Yalnızca YouTube reklamlarını engelleme amacıyla sınırlı olmayan Premium YouTube üyelik, farklı kullanım kolaylıklarını da beraberinde getiriyor. Sitenin milyonlarca kullanıcısının merakla beklediği arka planda video ve müzik yayını oynatma özelliği Premium pakette yer alıyor. Son yıllarda popülerlik kazanmış YouTubeOriginals dizileri ve filmleri yine üyelik satın alan kullanıcılar tarafından kesintisiz izlenebiliyor.YouTube Premium avantajları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için 1 aylık deneme süresinden yararlanabilirsiniz.

YouTube Premium Fiyatı Ne Kadar?

Reklamsız video izleme özelliği ile birlikte YouTube Music, YouTubeOriginals gibi avantajlara sahip YouTube Premium üyelik fiyatıtek bir kişi için ülkemizde 16, 99 TL olarak belirlendi. YouTube Premium Aile Paketi ise 25, 99 TL. Aile paketi 5 aile bireyini kapsıyor. Aynı hanede bulunan kişilerin 13 yaş ve üzerinde olması gerekiyor. YouTube Premium Öğrenci paketi ise yalnızca 9,99 TL.  Öğrenci paketinden yararlanmak için platformun sizden istediği öğrencilik bilgilerini doğrulamanız gerekiyor. YouTube Premium ücretsiz deneme yapmak isteyenler için ücretsiz 1 ay kullanma seçeneği sunuyor.

YouTube Premium Üyelik Satın Alma Nasıl Yapılıyor?

Telefon veya tabletten üyelik satın almak için YouTube uygulamasında sağda bulunan menü üzerinden YouTube Premium’u seçip gerekli bilgileri girmeniz gerekiyor. PC üzerinden üye olmak için internet sitesinde soldaki menü işaretine tıklayıp, alt sıralarda yer alan YouTube Premium seçeneğini seçerek işleminizi tamamlamayabilirsiniz.

YouTube Premium Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

YouTube Premium iptali yapmak için profilinizdeki “Ücretsiz Üyelikler” düğmesini tıkladıktan sonra YouTube Premium seçeneğini iptal ederek aboneliğinizi sona erdirebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...