Nonolive Uygulaması Nedir? Kullanımı Nasıldır?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonlar üzerinden hayatımıza birçok canlı yayın uygulaması girdi. Nonolive bunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama herkesin canlı yayın yapabildiği ve tüm kullanıcıların birbirleriyle iletişim halini alabildiği sosyal ağ uygulaması olarak biliniyor.

Kendi açacağınız bir canlı yayında sohbet etmenin yanı sıra oyun oynayarak izleyicileri eğlendirebilirsiniz. Oyun yayınları Mobile Legends, PUBG ve LOL gibi oyunlardan oluşuyor. Anasayfa içerisinde oyun yayını gerçekleştiren kullanıcıların yayınları esnasında diğer kategorileri de görmek mümkündür. Uygulama genel olarak sohbet yayını açmak için kullanıcılar tarafından daha çok tercih ediliyor.

Nonolive Kullanımı Nasıldır?

Nonolive yüklendikten sonra Google, Twitter ya da Facebook hesapları üzerinden giriş gerçekleştirilebilir. Giriş işleminin ardından uygulamayı kullanmak adına telefon numarasının doğrulanması gerekiyor. Doğrulama adımından sonra anasayfa da yer alan tüm yayınlara ulaşım sağlanabiliyor.

Uygulama Üzerinden Para Nasıl Kazanılıyor?

Nonolive uygulaması ile birlikte canlı yayına dahil olduğunuz kullanıcılara pek çok hediyeler gönderebilirsiniz. Bu gönderilen hediyelerin hepsi ücretli olduğun için krediye sahip olmanız gerekiyor. Krediniz varsa eğer kullanıcılar için hediye yollayabilirsiniz.

Yayıncılar kazanmış oldukları bu hediyeler ile birlikte gerçek para kazanıyorlar. Canlı yayın yaparken kazanılan tüm hediyeleri dolar olan elmaslara çevirmelerinin ardından hesaba nakit para olarak aktarılıyor. Fakat bu uygulama tarafından paranın aktarılması adına Payoneer hesabının bulunması gerekiyor.

Bu uygulama bünyesinde canlı yayın açarak çok ciddi rakamlarda kazanç yakalayan insanlar bulunuyor. Belli başlı bir hayran kitlesi olan insanlar popülerleşmelerinin ardından almış oldukları hediyeleri gerçek paraya dönüştürerek ek gelir elde edebiliyorlar. Böylece Nonolive para kazanma işlemi gerçekleşiyor.

Uygulama İçerisinde Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Nonolive canlı yayın açmak isteyen kişiler birçok kolay yöntemle bu işlemi gerçekleştirebilirler. Canlı yayın için gerekenler şunlardır:

  • Uygulama yüklenir.
  • Yüklemenin ardından uygulama açılır.
  • Açılan uygulama ekranının alt bölümünde yer alan daire şekline dokunulur.
  • Gelen ekranda Show live, canlı oyun ve video kaydet seçenekleri bulunuyor.
  • Bu seçeneklerden uygun olanı seçilir.
  • Mikrofon ve kamera izni verilir.
  • İzin verildikten sonra canlı yayın gerçekleşir.

Bu yöntemler sayesinde herkes Nonolive uygulaması üzerinden canlı yayınını gerçekleştirebilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...