Instagram Hikayelerinde Arkadaş Önerileri Ne Demektir?

Son dönemlerde Instagram Hikayeleri takip ederken arkadaş önerileri karşınıza çıktığınız fark edebiliyor musunuz? Arkadaş önerileri sunan Instagram Hikayeleri ile beraber Instagram, yeni özellikler sunduğu gibi bazı hesaplarda da bunu test etmeye başladı bile… Peki tam olarak Instagram Hikayelerinde arkadaş önerme işlemleri ne işe yarıyor?

Milyonlarca insanın kullandığı sosyal medya platformu olan Instagram, günümüzde en iyi ve en yeni özellikleriyle beraber insanların karşınıza çıkmaya devam ediyor. Instagram Hikayeler arkadaş önerileri özelliği ile test etmeye başlayan Instagram’da birçok takip edilmesini önerdiği arkadaş şeklinde profiller ile beraber hikayeler bölümüne taşındı.

Facebook, yakın zamanda Instagram’ı satın aldıktan sonra çeşitli kullanımları da beraberinde getirdi. Bu özellikler öncesinde ise Instagram, sade bir fotoğraf paylaşım ağıydı. Ancak sonrasında birçok özelliğin beraberinde gelmesiyle beraber alışverişten kısa video çekmeye, farklı efekt dolu videolardan hikayelere kadar çok küçük detaylarla beraber güçlenmeye başlayan bir yapı olarak günümüz halini aldı.

Instagram Hikayeler Arkadaş Önerisi Güncellemesi

Instagram Snapchat’i satın alma girişimi sonrasında başarılı olamayınca, Facebook ve Instagram hesaplarında doğrudan hikaye özelliğini getirdi. Bu özellik ile birlikte Instagram’da birçok uygulama geliştirdi ve artık arkadaş önerilerini de hikayeler bölümünde yakın zamanda geliştirdiği yapı ile beraber sunmaya başladı.

Instagram’da hikayeler bölümü sonrasında arkadaş önerileri de geldi. Bu güncelleme ile beraber günümüzde normal akışa göre çok daha hızlı şekilde geçen Instagram, birbirinden farklı şekilde özelliklerin dışında Instagram hikayelerinde arkadaş önerileri de dereye girdi. Yeni özellikleriyle beraber artık Instagram kullanıcılarına arkadaş önerileri sunuyor, hikayeler bölümünde de bu detaylara yer veriyor.

Bu ekran görüntüsünde olduğu gibi, Instagram artık paylaşımlar arasında reklam gibi sizlere hikayelerde arkadaş önerileri sunar oldu. Hal böyle olunca da güncelleme ile beraber takip ettiğiniz birçok hesaplara göre hem yakın olan hem de sizin ilginizi çekeceğini düşündüğü, bir başka taraftan da arkadaşınız olacağını düşündüğü şekilde çok farklı hesapları sizlere “takip edebilirsin” diye sunmaya başladı. Hal böyle olunca da bu öneriler karşısında istediğiniz gibi siz de seçimler yapabilir olacaksınız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...