Soprano Buz Lazer Epilasyon

Son zamanlarda kıl köklerini ortadan kaldırması ve kılların yeniden uzamasını engellemesi nedeniyle lazer epilasyon oldukça ün kazanmıştır. Lazer epilasyon işleminde deri altına ısı göndererek ütüleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Gönderilen ısı ile kıl köklerinin oluşumu engellenmekte ve bu sayede kişi istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmaktadır. Ancak normal lazer epilasyon sırasında birtakım problemler ile karşılaşmak mümkündür. Soprano buz lazer epilasyon teknolojisi ile bu problemler ortadan kaldırılmaktadır ve maksimum müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Soprano Buz Lazer Epilasyon Nasıl Çalışır?

Normal lazer epilasyon işlem sırasında deri altına ısı atışı gönderilmektedir. Bu sayede kıl kökleri yakılmaktadır ve kılların yeniden uzaması engellenmektedir. Kişiler lazer epilasyon sonrasında çok uzun sürelerde pürüzsüz bir cilde sahip olmaktadır. Soprano buz lazer ise sahip olduğu geliştirilmiş buz başlık ile işlem sırasında acının ortadan kaldırılması ve daha derin kıl köklerine ulaşmasını sağlamaktadır. Ancak çalışma mantığı lazer operasyon ile aynıdır.

Soprano Buz Lazer Epilasyonu Neden Tercih Edilmelidir?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yöntem bulunmaktadır. Ancak Soprano buz lazer epilasyon işleminde,

  • Gönderilen ısı atışları 810 nm’ye kadar ulaşmakta ve daha çok kıl kökü yakılmaktadır. Böylece buz lazer epilasyonu sonrasında kişiler çok daha pürüzsüz bir cilde sahip olmaktadır.
  • -3 dereceye varan soğutma teknolojisi ile kişi herhangi bir acı hissetmemektedir. Aynı zamanda derinin yanma riski de ortadan kaldırılmaktadır.
  • İşlem sırasında cilt tahriş olmamaktadır. Normal lazer epilasyon sırasında cildin hasar görmesinden kaynaklı yaz aylarında yaptırılmaması tavsiye edilmektedir. Ancak buz lazer epilasyonunda mevsim ya da durum belirleyici bir kriter bulunmamaktadır.
  • Tüm kıl tiplerine uygun olduğu için maksimum derecede etki göstermektedir. Bu nedenle kısa sürede istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün olmaktadır.

Soprano Buz Lazer Epilasyon Yüze Uygulanır Mı?

Kadınlarda kaşlar ve saçlar dışındaki tüm tüyler istenmeyen tüy olarak değerlendirilmektedir. Özellikle yüz bölgesinde bulunan tüyler her zaman görünebilir olduğu için kişiler bu tüylerden son derece rahatsız olmaktadır. Yeni geliştirilmiş teknoloji olan Soprano buz lazer epilasyon ile yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Başlık yapısı sayesinde dudak üstü, burun içi, kulak kılları kolaylıkla ortadan kaldırılabilmektedir. Ciltte herhangi bir yanık ya da tahriş oluşma ihtimali olmadığı için de kişiler güvenle buz lazer epilasyonunu tercih etmektedir. Gerçekleştirilen işlem sonrasında ise normal lazer epilasyonda olduğu için ekstra bir çaba göstermenize gerek kalmamaktadır.

Soprano Buz Lazer Cihazı Hangi Kıl Tiplerine Uygundur?

Lazer epilasyon yaptırmanın kişileri en zorlayan problemi her kıl kökünün görülememesidir. Özellikle çok ince ya da beyaz kıl kökleri lazer cihaz tarafından görülemediği için ortadan kaldırılamamaktadır. Bu da istenmeyen tüylerin tamamen ortadan kalkmasını engellemektedir. Kişiler kalan bu kıl kökleri için farklı yöntemler denemek zorunda kalmaktadır. Ancak Soprano buz lazer epilasyon tüm kıl köklerini görerek yakma işlemini gerçekleştirmektedir. Böylece kişiler buz lazer epilasyonunun ardından farklı işlemlere gerek duymamaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...